Prijktijk-voorbeelden die het verschil maken

Acht succesfactoren met het capaciteitsmodel

Met het capaciteitsmodel zet je mensen en middelen optimaal in. De eenvoud hiervan is er een van de acht succesfactoren. IMBY heeft onderstaande succesfactoren geïmplementeerd binnen de OK’s van verschillende ziekenhuizen in de regio Utrecht en Rotterdam. Binnen de gezondheidszorg, productie, logistieke dienstverleners en in de luchtvaart.

De eerste stappen in de supply chain

Wie doet wat en waarom? Het klinkt zo eenvoudig. Was dat maar waar. Want waarom vijf magazijnen hebben als een serviceorganisatie onderdelen in de nacht laat leveren bij de servicemonteur in zijn bus of de eerstvolgende dag op de plaats van uitvoering?

Hospitality op de afdeling moeder-kind, in het restaurant en op de patiëntenkamer

Hoe zet je gastvrijheid op de kaart als de werkzaamheden te veel kosten? En je organisatie vooral kosten gedreven is, terwijl je meer klantgericht zou willen werken? IMBY laat zien hoe dat kan. Bij twee verschillende ziekenhuizen hebben we twee totaal verschillende uitdagingen.

No guts, no glory:
Durf ketens zichtbaar te maken

In de commerciële dienstverlening, productieomgevingen en in de gezondheidszorg is het denken in ketens nog steeds geen gemeengoed. Of wel denken maar nog niet handelen? Dat doorbreken is de kracht van IMBY.

Samen inkopen

Hoe zijn uw stakeholders aangelijnd bij inkoop? Of is het een feestje van alleen de afdeling inkoop? Moet er plat aan cost cutting worden gedaan? Of ligt de kracht in onderhandelen? Business wise inkopen levert tenslotte het beste resultaat op.

Wilt u op korte termijn resultaat zien?

Laat mij dan de krachten van uw organisatie bundelen.
Neem vrijblijvend contact op, dan help ik u graag!